Frågor & Svar

Hur bokar vi?

Först-till-kvarn principen är hur det fungerar rörande bröllopsbokningar. Ert datum bokas först när bokningsavgiften betalats. 

Hur betalar vi?

Ni betalar genom faktura som skickas till er via Frilans Finans. Bokningsavgiften är 25% av hela beloppet. Resterande belopp betalas senast 14 dagar innan bröllopet.

Milersättning?

Vid längre resa än 3 mil från Emmaboda tillkommer ersättning på 40kr/mil. 

Bröllop i annan del av Sverige?

Vid lång resa från Emmaboda är endast de paketen med minst 5 timmar bokningsbara. Eventuella avgifter för boende och resa tillkommer. 

Destination wedding?

Jag åtar mig gärna uppdrag utomlands. Kontakta mig för exakta prisuppgifter på bröllop utomlands.

Hur levereras bilderna?

Digitala bilder levereras på ett usb-minne samt via ett galleri där ni kan ladda ner era bilder och dela det med familj och vänner. 
Utskrifter, förstoringar och fotoböcker levereras personligen eller via post.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden för digitala bilder kan variera mellan 3-6 veckor beroende på säsong, men ett litet smakprov på bilderna får ni redan efter ett par dagar. 
Utskrifter, förstoringar eller fotoböcker kan ha längre leveranstid (4-8 veckor) då det måste kvalitetskontrolleras innan ni kan ta del av det.

Vad händer om din kamera går sönder?

Jag gör aldrig en bröllopsfotografering utan backup utrustning. Jag har alltid med mig minst två kamerahus, minst dubbla uppsättningar minneskort och objektiv som gör att jag kan fortsätta jobba även om olyckan är framme.

Ska vi bjuda dig på mat?

Jag behöver fylla på energin för att orka med långa dagar. När jag ska fotografera färre antal timmar har jag alltid med mig något att fylla på energin med, men under heldagar behöver det finnas tid för mig att äta något så jag orkar hålla högt tempo.

Hur gör vi om du blir sjuk?

Om jag skulle bli sjuk har jag ett stort nätverk med fotografer jag kan vända mig till som kan ta hand om er när jag inte har möjlighet. 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google